Home »

 

Feesten

 

feestenVolledig verzorgde feesten met 4 uur onbeperkt drinken (koffie, thee, bier, fris, wijn) en snacks voor 25.00 per persoon

Wij verzorgen al sinds 1991 bruisende feesten voor u, of het nou een Zilveren jubileum is, bedrijfsfeest of een verjaardag, alles is naar uw wensen aan te passen. Wij hebben 2 sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor kleine tot zeer grote feesten! De zalen zijn geheel naar uw wensen aan te kleden.

  • Onze kleine zaal is geschikt voor feesten van 30 tot 85 personen.
  • Onze grote zaal is geschikt voor feesten van 80 tot 300 personen.

Wij verzorgen uw feest geheel op maat , bij ons hoeft u niet te kiezen , bij ons staat de klant voorop. U kunt ook bij ons in het Partycentrum trouwen. The Lake is een officiƫle trouwlocatie.

Uiteraard kunnen wij uw feest completer maken met bijvoorbeeld (bruids)taart, ijsbuffet, warm en of koud buffet, warme hapjes, koude hapjes of een diner. Ook kunnen wij muziek op maat leveren.
Nieuwsgierig geworden? Hier vind u onze contactgegevens.

FAQ’s

Kan ik ook bij The Lake eten?
Ja zeker. Wij kunnen u voorzien van hapjes tot een geheel diner. Voor alle mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen. Als u speciale wensen heeft, valt hier ook vaak een mouw aan te passen.

Hoeveel mensen kunt u maximaal aan?
Wij kunnen groepen van 40 tot 400 personen aan.

Heeft u parkeergelegenheid?
Ja, wij hebben een ruim parkeerterrein voor de deur.